leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
lijn
categorie vrijdag 30 oktober 2020 - KCA Cabaret
Fabian Franciscus - Kleine wereld

UITVERKOCHT
Cabaretier Fabian Franciscus is net als iedereen door verschillende corona-fases gegaan. Nu heeft hij weer ongenadig veel zin om het podium te beklimmen! En dat voor iemand met autisme en angststoornissen... Hoewel, met ruime afstand en ontsmetting misschien juist ideaal om nu naar het theater te gaan, ondanks je smetvrees of andere stoornis.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 07 november 2020 - Bacchus da Musica
Optreden gaat helaas niet door, meer nieuws volgt.


Dat de band Hasty Marriage optreedt in Bacchus mag best bijzonder genoemd worden; de band bestaat namelijk al zestien jaar niet meer..!
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 14 november 2020 - KCA Jazz
AFGELAST Quartzite AFGELAST - AFGELAST

Het Quartzite 4tet is een internationale band gevormd door jong talent, bestaande uit vibrafonist Marko Jugovich (IT)(vanavond Julien Moussiegt (Fr)), saxofonist Wietse Voermans (NL), bassist Alessio Bruno (IT) en drummer Elvis Homan (SLO). De bandleden ontmoetten elkaar op het Rotterdams conservatorium Codarts. Ze werden goede vrienden en smolten in 2016 als het ware samen tot een compacte rots van (muzikaal) kwarts ofwel Quartzite, de naam van hun succesvolle band.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 21 november 2020 - KCA Cabaret
Jasper van Kuijk - Tot hier en niet verder

Jasper heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord?
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 28 november 2020 - Film
Film

Laat je verrassen, of vraag om de filmtitel.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 12 december 2020 - KCA Jazz
Ben van den Dungen Quartet Tribute to Coltrane

Het Ben van den Dungen Quartet brengt een hommage aan de legendarische saxofonist John Coltrane en zijn muziek. John Coltrane ook wel bekent als 'Trane' geldt als een van de meest invloedrijke tenor saxofonisten aller tijden. Trane werd bekent tijdens zijn periode bij Miles Davis en nam met deze groep de 'million bestseller' Kind of Blue op. Zijn eerste solo projecten sloegen in als een bom. De LP's Blue Trane en Giant Steps verwonderden vriend en vijand en waren vanaf de release van de opnames al een klassieker. In de jaren zestig formeerde Trane zijn nieuwe kwartet en sloeg een nieuwe muzikale weg in. Dit kwartet veranderde de jazzmuziek van de jaren zestig onmiddellijk. De modale jazz was geboren met beroemde albums Impressions en Love Supreme.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 13 februari 2021 - KCA Jazz
Volgt

[lees verder »]


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©