leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
KCA Cabaret Ronald Snijders

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 19 september 2020
lijn

Bacchusactivity EEN AVOND MET MIJ - UITVERKOCHT

Cabaretier Ronald Snijders op 19 september te zien in het Parochiehuis

De eerste cabaretier die op de planken staat van het Parochiehuis (groot Bacchus) is Ronald Snijders met zijn programma “een avond met mij”.
Hij staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders. Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2.
‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.
Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows (voorheen DWDD en NPO op 1), met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.
Foto door Bob Bronshoff

KCA CABARET in “groot Bacchus”
Cultureel Café Bacchus (grote zaal)
Gerberastraat 4 Aalsmeer

“iet giet oan” Na veel overleg en onderhandelingen kunnen wij met veel trots melden dat KCA en Bacchus de activiteiten voor het komend seizoen kunnen organiseren. Dit alles heeft te maken met de samenwerking met het Parochiehuis die ruimte biedt voor 55 bezoekers op 1.5 meter afstand. Uiteraard zullen de coronamaatregelen gehandhaafd worden en zullen de bezoekers ook gevraagd worden naar hun gezondheid.

Op 19 september opent het Parochiehuis (groot Bacchus) de deur om 20.30. De voorstelling begint om 21.00. Kaarten á € 15 kunnen uitsluitend gereserveerd worden in de KCA ticketshop.

Bekijk de website »

lijnKCA Cabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 15,00

Kaarten kunnen uitsluitend gereserveerd worden in de KCA ticketshop.
Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©