leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Hasty Marriage

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op vrijdag 10 juni 2022
lijn

Bacchusactivity Dat de band Hasty Marriage optreedt in Bacchus mag best bijzonder genoemd worden; de band bestaat namelijk al zestien jaar niet meer..!

Koop hier een ticket!

In 1989 begonnen in Aalsmeer als een stelletje schoolvrienden die muziek wilden gaan maken om meisjes te scoren. 15 jaar later waren zij uitgegroeid tot een volwassen band met zowel een arsenaal aan eigen (pop/rock) nummers als covers (jaren 70/80/90).

'Uitgegroeid' mag hier letterlijk worden genomen... Helaas was de rek eruit. De zanger vertrok. De band bestond niet meer.

Totdat het ergens in 2017 weer begon te kriebelen en de bandleden for old times sake weer eens een datum prikten om wat te gaan spelen, en wel in een speciaal alleen voor hen gereserveerd Bacchus! Dat klikte meteen weer: het werd een magische avond, alsof de tijd had stilgestaan. Recent heeft de band in de Duyker het naprogramma verzorgd van De Dijk.

Hasty Marriage bestaat uit de broers Bas (zang/gitaar) en Boris Bouwense (sax/zang), de broers Job (bas) en Cees Tas (drums) en Parco van der Peet (gitaar/hammond/mondharmonica).

Pak je kans, want het zou zomaar (weer) eens de állerállerállerlaatste keer kunnen zijn..

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Meer van Bacchus da Musica:
vrijdag 20 mei 2022 Laat Maar
zaterdag 21 mei 2022 Ten Beers After
vrijdag 27 mei 2022 MUSHER
vrijdag 10 juni 2022 Hasty Marriage
zaterdag 18 juni 2022 Steelstreet


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©