leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Cabaretpoel - VIER KEER LEUK

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 28 mei 2022
lijn

Bacchusactivity Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis.

Koop hier een ticket!

Een zeer afwisselende avond met uiteenlopende cabaretgenres. Vier voorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils.

Floris de Vree
wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen?

Hidde van Gestel 
won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Oscar Smit
heeft een mening. Altijd en overal. Al 28 jaar lang. Het is een vloek en een zegen. Het is zijn wapen, maar ook zijn achilleshiel. Oscar is niet links, niet rechts, maar recht door zee. In 2019 stond  Oscar de finale van de Comedy Talent Award, de grootste stand-up comedy wedstrijd van Nederland en in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Luuc Ransijn
heeft een eigen stijl van zelfgeschreven liedjes en conferences waarbij hij zichzelf begeleidt op piano. Hij verpakt de rauwe kant van de actualiteit in poëtische teksten die je eerst op een verkeerd been zetten en dan keihard binnen komen. ‘Luuk-a-like’ is een eerlijk programma over identiteit en maatschappelijk engagement.

Dus laat je verrassen door het talent van de toekomst!

Koop hier een ticket!

Bekijk de website »

lijnKCA Cabaret begint om 20:30 (zaal open om 20:00)
De toegangsprijs bedraagt: € 15 in de KCA ticketshop.

Geïnitieerd door Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©