leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Helaas afgelast - Bierproeverij!

Proeverij in Cultureel café Bacchus op zaterdag 13 november 2021
lijn

Bacchusactivity Zaterdag 13 november wordt er eindelijk weer eens werk gemaakt van de belangrijke zaken in het leven: welk biertje smaakt het lekkerst en waarom.

Koop hier een ticket!

Na de zomer waarin een biertje drinken vooral bestond uit het naar binnen klokken van pilsener is hier dan weer de herfst. Dé tijd van de speciale bieren. Ingeluid door de bokken en aangevuld door Dubbels, Trippels, Trappisten en Stouten. En nog veel meer.
Cultureel Café Bacchus selecteert daarom weer een 6-tal speciale bieren om over te vertellen, aan te snuffelen en vooral om te drinken. Om de smaak van het bier nog beter uit te laten komen hebben we ook speciale hapjes geselecteerd. Avonden proeven zijn daaraan vooraf gegaan, maar organisatoren Cees en Erna hadden dat er graag voor over.
Vorig jaar moesten we noodgedwongen in de BacchusXL zaal vanwege de corona maatregelen. Dat lijkt nu niet meer nodig en we denken dat de gezelligheid van het oude Bacchus onze smaakpapillen nog meer zal aanspreken.
Helaas lijkt dit jaar alles duurder te worden. Van het gas, nodig om de bierketels mee op te stoken tot de zaalhuur van Bacchus. Wij hebben dus ook weer een kleine prijsverhoging door moeten voeren.
Maar we zijn overtuigd dat de entreeprijs prima waar voor z'n geld biedt. Het aantal tickets is beperkt, dus boek snel!

Koop hier een ticket!

lijnProeverij begint om 20:30 (zaal open om 20:00)
De toegangsprijs bedraagt: € 20,-

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©