leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
UITVERKOCHT
Yorgos Valiris, Juan Peñas + Romina Toroz Flamenco

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 19 juni 2021
lijn

Bacchusactivity Yorgos Valiris guitar
Juan Peñas zang
Romina Toroz dans
Vlammend Flamenco concert. Yorgos komt met zanger Juan Peñas en danseres Romina Toroz naar Bacchus.
Never Change a Winning Team.

Koop hier een ticket!


Yorgos Valiris
Geboren in Athene (Griekenland) in 1958, begon Yorgos op 15 jarige leeftijd Griekse muziek te leren spelen. Van 1982 tot 1985 volgde hij in Sevilla zijn opleiding flamenco van oa: Pedro Bacan, Mario Escudero Rafael Riqueni Carlos Heredia.
Van 1987 tot nu woont Yorgos in Nederland, waar hij een bekende gitarist is in de flamenco wereld. Hij heeft een uitgebreide ervaring met het begeleiden van zang en dans, en heeft, afgezien van de Nederlandse podia, gespeeld in concertzalen in Engeland. Spanje, Verenigde Staten, Griekenland, Frankrijk.
Hij vormde een groot flamenco duo met de flamenco zangeres Curra Suarez, wat resulteerde in de productie van de CD Algo Sencillo met zeer lovende kritieken.

Juan Peñas
Geboren in 1972 in Spanje, maar al op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd. Zijn Spaanse bloed verloochent zich echter niet. Al op zeer jonge leeftijd begint hij flamenco te zingen, en volgt daarin de voetstappen van zijn opa, een goede vriend van de beroemde flamencozanger Pepe Marchena. Zijn favoriete stijlen waren toen al sevillanas en fandangos. Zijn passie voor flamenco werd verder aangewakkerd tijdens zijn bezoeken aan zijn familie in Andalucia, het hart van flamenco, waar zijn vader en moeder vandaan komen. In 1992 besloot hij zich volledig op het uitoefenen van flamenco te storten.

Romina Toroz
Romina is ‘muy flamenca’. Ze danst in de pure flamencostijl, pittig en vol passie. Ze treedt met verschillende gezelschappen op in binnen- en buitenland.
Haar temperamentvolle lessen zijn zeer gedisciplineerd met veel individuele aandacht. Houding, techniek, gevoel voor compás en expressie staan centraal in haar lessen, die altijd begeleid worden door live gitaarmuziek.
Jarenlang heeft Romina workshops en privélessen gevolgd in Sevilla, Madrid en Parijs. Haar belangrijkste leraren zijn Juana Amaya en maestro El Farruquito.

Toegangsprijs: € 15,-

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 19:30 (zaal open om 19:00)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©