leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Fabian Franciscus - Kleine wereld

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op vrijdag 30 oktober 2020
lijn

Bacchusactivity UITVERKOCHT
Cabaretier Fabian Franciscus is net als iedereen door verschillende corona-fases gegaan. Nu heeft hij weer ongenadig veel zin om het podium te beklimmen! En dat voor iemand met autisme en angststoornissen... Hoewel, met ruime afstand en ontsmetting misschien juist ideaal om nu naar het theater te gaan, ondanks je smetvrees of andere stoornis.

Gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Je moet het natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, dat klinkt lekker sportief. Op bepaalde vlakken helpt het stiekem ook nog. Sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen.

"Vroeger was het ook wel fijn, om lekker alleen in mijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Maar vaak best benauwd en restrictief, zo'n kleine wereld. Toch doorzetten dan maar! 
Zeker niet als enige, het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Om wat voor reden dan ook. Niet geheel onterecht trouwens, want het kan hilarisch zijn. Soms ook heel behulpzaam.
 Als nuchtere no-nonsense zelfacceptatie voor mij heeft geholpen, moet dat toch voor iedereen kunnen lukken?

‘Kleine wereld’ zit vol met meer of minder herkenbare avonturen bij de psycholoog. 
Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad, hoef je je geen zorgen te maken. Ik weet zelfs voor jou een reden te verzinnen om er toch een te nemen!"

Fabian zijn eerste voorstelling ‘Vlafeest’ was na de try-outs vrijwel geheel uitverkocht. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling. Fabian was o.a. te gast bij DWDD Heimwee, Kopspijkers, Radio 538, Spijkers met Koppen, NPO Radio 2 en Na Het Nieuws. Hij speelde zowel op Zwarte Cross als op Lowlands.
 Fabian is ambassadeur voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme NVA. Hij zet zich in om met meer openheid en positiviteit over autisme te praten.

Deze voorstelling kon op 28 maart vanwege corona niet doorgaan. We zijn verheugd dat wij Fabian op 30 oktober in de grote zaal van Bacchus kunnen ontvangen!

Kaarten à €15 in de KCA Ticketshop

Bekijk de website »

lijnKCA Cabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: € 15,00

Geïnitieerd door Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer. Zie de KCA ticketshop.

Meer van KCA Cabaret:
vrijdag 30 oktober 2020 Fabian Franciscus
zaterdag 21 november 2020 Jasper van Kuijk
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
KCA Cabaret, Anne Neuteboom, Andries Tunru
, Pieter Verelst, Janneke de Bijl, Kees van Amstel, Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©