leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Film

Film in Cultureel café Bacchus op zaterdag 17 oktober 2020
lijn

Bacchusactivity Wij hebben toestemming om onze programmering voort te zetten! Wel moeten wij de bar gesloten houden en kunnen dus geen drankjes verkopen. Onze excuses voor het ongemak. Graag bieden wij je zaterdag een kopje koffie of thee aan. Wij verzoeken je de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan op te volgen. Kom niet wanneer je (milde) klachten hebt, draag een mondkapje wanneer je niet op je plaats zit en houd 1,5 meter afstand. Tot zaterdag! Laat je verrassen, of vraag om de filmtitel.

Koop hier een ticket!
Om de kaartjes goedkoop te houden heeft Bacchus geen licentie om vooraf de filmtitel te publiceren. We kiezen onze films met zorg, dus je kunt altijd de gok wagen en je laten verrassen. Toch weten wat we draaien? Vraag tijdig de film info per mail en vermeld de vertoningsdatum.

Beter nog – neem nu een abonnement op de Bacchus-nieuwsbrief! Omdat deze aan jou persoonlijk is gericht, mag Bacchus daarin wél alle film-informatie geven. Zo ontvang je iedere week alle Bacchus-activiteiten en weet je altijd welke film er draait.

Koop hier een ticket!

lijnFilm begint om 19:30 (zaal open om 19:00)
De toegangsprijs bedraagt: € 5,00

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©