leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
UITVERKOCHT
Hobo String Band

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 26 juni 2021
lijn

Bacchusactivity De Hobo String Band beleefde een stormachtige periode van zo’n 10 jaar, waarin zowel radio als tv-optredens, grote festivals, Paradiso en het Amsterdamse Concertgebouw werden bespeeld. Er werden een aantal platen gemaakt waarvan de LP ‘Dedicated to Fiedel’ de meest bekende is, al was het alleen al door de karakteristieke kop van de Deense Dog Fiedel op de voorzijde van de hoes. De hond lag overigens altijd bij optredens pontificaal voor op het podium op een matras. ÉÉN VAN DE BEKENDSTE COUNTRYBANDS VAN NEDERLAND

Koop hier een ticket!

De Hobo String Band, een van de leidende countrybands in Nederland in de jaren 60/70, is terug. Het geluid dat zich tegenwoordig het best laat omschrijven als Americana, is nog steeds toegankelijk, dynamisch en supergezellig!

De band bestaat uit:
Dick Kuin – zang, gitaar, banjo
Sander de Vries – gitaar
Piet van Leeuwen – bas, zang
Jan Erik Hoeve – pedal steelgitaar, banjo en zang
Tristan Hupe – drums
Met als regelmatige speciale gast: Leen Mulder – fiddle, mandoline en zang

Leen en Dick zijn de grondleggers van de Hobo String Band. Piet heeft in verschillende bands, waaronder de begeleidingsband van Circus Custers, een kist vol ervaring opgedaan. Jan Erik is gepokt en gemazeld geraakt via onder andere Ad Vanderveen’s Personnel. Tristan is conservatorium afgestudeerd pianist, maar hier een duivels goede drummer.

Toegangsprijs € 8,-

Koop hier een ticket!

Bekijk de website »

lijnBacchus da Musica begint om 19:30 (zaal open om 19:00)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©