leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Yorgos Valiris, Erminia Fernandez Cordoba + Romina Toroz
Flamenco

Concert in Cultureel café Bacchus op zaterdag 07 december 2019
lijn

Bacchusactivity Yorgos Valiris guitar
Erminia Fernandez Cordoba zang
Romina Toroz dans
Inmiddels is het traditie dat de in Aalsmeer woonachtige Yorgos Valiris de december koude doet verdwijnen met een vlammend Flamengo concert in Bacchus. Dit jaar komt Yorgos wederom met zangeres Erminia Fernandez Cordoba en danseres Romina Toroz.
Never Change a Winning Team.

Yorgos Valiris
Geboren in Athene (Griekenland) in 1958, begon Yorgos op 15 jarige leeftijd Griekse muziek te leren spelen. Van 1982 tot 1985 volgde hij in Sevilla zijn opleiding flamenco van oa: Pedro Bacan, Mario Escudero Rafael Riqueni Carlos Heredia.
Van 1987 tot nu woont Yorgos in Nederland, waar hij een bekende gitarist is in de flamenco wereld. Hij heeft een uitgebreide ervaring met het begeleiden van zang en dans, en heeft, afgezien van de Nederlandse podia, gespeeld in concertzalen in Engeland. Spanje, Verenigde Staten, Griekenland, Frankrijk.
Hij vormde een groot flamenco duo met de flamenco zangeres Curra Suarez, wat resulteerde in de productie van de CD Algo Sencillo met zeer lovende kritieken.

Erminia Fernández Córdoba
brengt al jaren ongeëvenaarde flamencozang in Nederland. Met haar kleurrijke stem weet ze haar publiek altijd te raken en laat hen verlangen naar meer. In de afgelopen jaren heeft zij meegewerkt aan verschillende cd's en opgetreden in de meeste Nederlandse theaters.
Geboren in 1980 in La Plata, Argentinie met een Nederlandse moeder en Argentijnse vader. Wonnde van haar 1e tot 18e in Alicante, Spanje. Daarna verhuisde ze naar Nederland en studeerde latin zang aan het Rotterdams conservatorium waar ze afstudeerde in 2006. In het jaar 2000 begon ze met flamencozang en vrijwel meteen begon ze optredens te verzorgen in dit genre samen met haar huidige man, flamenco gitarist Arturo Ramón.
Ze heeft opgetreden met onder andere: Primos del Norte, La Primavera, Algo Así, NL Mundo, Imetlaâ, Samba Salad, Labryenco, Het Internationaal Danstheater, Het Brabants Orkest, Het Metropole orkest en De Uitdaging.

Romina Toroz
Romina is ‘muy flamenca’. Ze danst in de pure flamencostijl, pittig en vol passie. Ze treedt met verschillende gezelschappen op in binnen- en buitenland.
Haar temperamentvolle lessen zijn zeer gedisciplineerd met veel individuele aandacht. Houding, techniek, gevoel voor compás en expressie staan centraal in haar lessen, die altijd begeleid worden door live gitaarmuziek.
Jarenlang heeft Romina workshops en privélessen gevolgd in Sevilla, Madrid en Parijs. Haar belangrijkste leraren zijn Juana Amaya en maestro El Farruquito.


RESERVEER UW KAARTEN VIA DESE SITE!!

Entree: € 15,-

voorstelling is helaas al uitverkocht !

lijnConcert begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: € 15,-


Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Yorgos Valiris, Erminia Fernandez Cordoba + Romina Toroz
, Yorgos Valiris, Flamenco, Tristan ft. Evelyn Kallansee, Lisa Kaaijk presenteert, VIVA Sahel, Bacchus Benefiet Gala, The Robbert Fossen Bluesband, Erik Visser (Flairck), Flamenco, Grams & Krieger , Nepalese Avond,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©