leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Kees van Amstel Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 21 september 2019
lijn

Bacchusactivity Hoe kan het KCA cabaretseizoen beter beginnen met de finalist van “De Slimste Mens”, en dan ook nog eens tijdens de Kunstroute.
Kees van Amstel speelt in Bacchus zijn succesvol programma “Een Bang Jongetje Dat Hele Enge Dingen Doet”.

Het leven is net een zwembad maar Kees zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Kees van Amstel is voor KCA een oude bekende: zijn twee eerdere voorstellingen, “Jong, Hip, Fris & Andere Gruwelijkheden” en “De Man Die Ik Niet Wilde Worden”, heeft hij ook in Bacchus gespeeld.


Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers Met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws. In het satirische programma Klikbeet speelt hij ook verschillende typetjes.


De pers over Kees van Amstel: "Een ouderwets geestige vent waar je om moet lachen. Heel hard lachen." - Cabaret.nl; "Kees van Amstel laat zijn verhalen glanzen." - NRC; “Van Amstel vertelt het allemaal met sjeu.” - De Volkskrant; “Absoluut. Te gek.” – Jacques d’Ancona (Dagblad vh Noorden).

Bekijk de website »

voorstelling is helaas al uitverkocht !

lijnKCA Cabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 13,00

Kaarten aan de zaal indien niet uitverkocht! Reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina!
Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Anne Neuteboom, Andries Tunru
, Pieter Verelst, Janneke de Bijl, Kees van Amstel, Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom ,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©