leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Thijs van de Meeberg - Kom Nu Maar Gewoon

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 09 maart 2019
lijn

Bacchusactivity De Volkskrant noemde Thijs van de Meeberg “een fijne Freek de Jonge-light” terwijl het Parool zich juist afvroeg of er een verborgen steekje los aan hem is.

In zijn tweede programma gaat de winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2015 proberen anderen te begrijpen. Thijs doet wel vaker zulke pogingen, maar zijn hoofd werkt niet mee. Want hoe snap je de ander als je niet precies weet wat je zelf denkt? Welke gedachte is waar? Hoe betrouwbaar is het geweten van Thijs? En waar eindigt deze stroom aan bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen? Afijn, “Kom Nu Maar Gewoon”.

Thijs van de Meeberg studeerde in 2014 af aan de Koningstheaterakademie in ’s Hertogenbosch en werkt sinds september 2013 bij de Cabaretpoel, een kweekvijver voor nieuw cabarettalent. Daar ontwikkelde hij samen met regisseurs Pieter Bouwman en Tim van der Sluijs zijn afstudeervoorstelling ”Vleesgeworden“, die hij vervolgens uitwerkte tot de versie die hij op het Leids Cabaret Festival in 2015 speelde.

De voorstelling “Kom Nu Maar Gewoon” is te zien op 9 maart in Cultureel Café Bacchus.

Bekijk de website »

Deze voorstelling is uitverkocht...

lijnKCA Cabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 12,50

Kaarten aan de zaal, reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina of via deze LINK.
Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©