leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
John F Klaver Blues Band
Bacchus Blues

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 09 februari 2019
lijn

Bacchusactivity Gitarist/zanger John F. Klaver heeft zich de afgelopen jaren een vaste plek in het Nederlandse Blues Circuit verworven. Na het succes van zijn CD Coming Back for More is John een veel gevraagde act op festivals Moulin Blues, Big Rivers en Jazz in Duke town.

Inmiddels is John ook een act die over de landsgrenzen heen speelt. Voorafgaand aan het concert in Bacchus wordt er nog even geoefend tijdens de NAMM(National Association of Music Merchants) in Los Angeles
John F. Klaver heeft zijn muzikale opleiding zowel in de VS (University of the Pacific) als in eigen land (het Amsterdamse Conservatorium) gevolgd en duidt zijn muziek als “moderne blues met een authentieke feel”. Zijn nummers zijn tot dusver op drie cd’s vastgelegd, waarmee hij reeds de nodige awards in de wacht heeft gesleept. Hij debuteerde in 2008 met het album ‘Jetpepper’. Zijn tweede plaat ‘Coming Back For More’ werd in 2011 tot beste blues-cd van het jaar van eigen bodem uitgeroepen. Bovendien won John F. Klaver in datzelfde jaar de Dutch Blues Challenge. Het laatste wapenfeit dateert van eind 2012 en is getiteld ‘Wheels In Motion’.

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 21:00)
De toegangsprijs bedraagt: Uw gift!

Deze activiteit wordt geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©