leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Nationale Gedichten Dag - VRIJHEID

Literatuur in Cultureel café Bacchus op donderdag 31 januari 2019
lijn

Bacchusactivity Buiten is het rond het vriespunt en binnen in Bacchus is er op 31 januari de warmte van gedichten. Het thema is VRIJHEID: door Poetry International gekozen.

20 dichters hebben zich door dit thema laten inspireren. De avond wordt gepresenteerd door dorpsdichter Bram Landzaat. Van de themagedichten is een bundel gemaakt die voor slechts € 5,00 gekocht kan worden. De muzikale omlijsting is dit jaar in handen van fluitiste Judith Glasbeek met enkele leerlingen. Na de pauze kan er nogmaals een gedicht ten gehore gebracht worden los van het thema. Ook het publiek kan zich aanmelden voor een voordracht. Naast een trouwe groep dichters zijn er deze keer 3 debutanten te verwelkomen te weten Linda Polak, Lianda van der Schilden en Anna-Maria Giannattasio.

lijnLiteratuur begint om 20:30 (zaal open om 20:00)
De toegangsprijs bedraagt: Gratis

Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Nationale Gedichten Dag, LEZING over architect J.G. WATTJES
, Nationale Gedichten Dag, KCA - Literatuur, Nationale Gedichtendag, Nationale gedichtendag, Literatuur in Bacchus, Bisschop Urbanus bezoekt Café Bacchus, Nationale Gedichtendag, Nationale Gedichten Dag, WERELDVERTELDAG 2012, Nationale Gedichtendag, Bacchus Literatuur Junior en Disco na!, Bacchus Literatuur Junior en Disco na!, Nationale Gedichtendag, Voorlees-disco, VERHALEN-VOORSTELLING , Nationale gedichtendag, Verhalen, Verkiezing Aalsmeerse dorpsdichter, Verhalenavond, Poëzie in Bacchus, Literatuur in Bacchus, Poezie in Bacchus, De favoriete passage,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©