leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Thomas Smith - De Jaren Van Verstand

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 05 januari 2019
lijn

Bacchusactivity De jaren van verstand: hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig? Net als artikelen in een roddelblad flitsen onze gedachten met hoge snelheid voorbij, maar welke zou je niet lezen en welke lees je juist wel?

Thomas’ eerdere cabaretshows werden allemaal met vier- en zelfs vijfsterren recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Over zijn eerdere show Strak: “Vintage mimiek en bewegingen, absurde grapjes en imitaties en briljante interactie met publiek” (De Standaard).
Thomas Smith wordt geboren in Nederland uit Britse ouders, maar groeit op in Antwerpen. Hij speelt zowel in het Engels als in het Nederlands - met een Antwerps accent.
Zijn comedy carrière neemt een vlucht als hij in 2000 de finale haalt van Humo’s Comedy Cup. Hij sluit zich aan bij het Nederlandse comedy gezelschap Comedy Explosion. Tevens verzorgde hij de voorprogramma’s bij Wim Helsen’s Heden Soup.
In 2008 komt hij met zijn eerste avondvullende programma Alienman Smith, in 2009 gevolg door Thomas Smith Will Set You Free.
In september 2012 ging zijn derde programma Chaos in première. Ditmaal geen uitschreven programma, maar een voorstelling die grotendeels voorkomt uit improvisatie, door De Standaard beloond met een vijf sterren recensie.
Op televisie is Smith te zien in programma’s als Mag ik uw Kussen. Ook in de veelbekeken serie van de Belgische versie Foute Vrienden was Thomas te zien.
Nu toert hij door Nederland met zijn cabaretprogramma De Jaren Van Verstand.
Op zaterdag 5 januari is hij te zien in cultureel café Bacchus.

Bekijk de website »

voorstelling is helaas al uitverkocht !

lijnKCA Cabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 12,50

Kaarten aan de zaal, reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina of via deze LINK.
Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van KCA Cabaret:
zaterdag 21 september 2019 Kees van Amstel
zaterdag 19 oktober 2019 Janneke van de Bijl
zaterdag 23 november 2019 Pieter Verelst
zaterdag 11 januari 2020 Andries Tunru
zaterdag 29 februari 2020 Anne Neuteboom
zaterdag 28 maart 2020 Fabian Franciscus
zaterdag 25 april 2020 Arnout van de Bossche
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom , Emiel van der Logt, De Partizanen, Martijn Hillenius, Soundos, Omar Ahaddaf,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©