leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Max van den Burg - PAASBEST

Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 24 november 2018
lijn

Bacchusactivity In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. Goed gekleed en met een ruikertje op huppelt hij vrolijk door tien jaar cabaretgeschiedenis en komen er in sneltreinvaart herkenbare typetjes, kleurrijke verhalen en leuke liedjes langs.

In dit eenmansspektakel rijgt Max heden en verleden op geheel eigen wijze aan elkaar en schoffelt hij er vrolijk op los in onze politiek correcte wereld, waarin iedereen zich altijd mooier voor doet dan ie eigenlijk is. Hij is een rasartiest met een goed gevoel voor de foute kant van het leven, podiumbeest, filmpjes maker, gitarist, zorgzame vader, liefhebbende man, boos kind en trotse hunk ineen.
Max van den Burg is geboren en getogen in Eindhoven. Hij wilde op jonge leeftijd het grappigste jongetje van de klas zijn, maar het zou nog lang duren voor hij dat ook op het podium zou gaan proberen. Hij studeerde in 2001 af aan de Toneelacademie Maastricht, In 2008 won hij de Publieksprijs op het Camerettenfestival en toert hij door het jubelende land.
Behalve op het theaterpodium is hij ook met grote regelmaat te zien als acteur in film, commercials en in tv series. Zo speelde hij o.a. in "Dokter Tinus", "Heer en Meester", "Van God Los", "Flikken Maastricht" en "Ramses".
In 2016 was Max ook te zien in cultureel café Bacchus met zijn voorstelling "Op een bedje van Rucala".
Zijn jubileumvoorstelling PAASBEST is te zien op zaterdag 24 november in Bacchus.

Bekijk de website »

voorstelling is helaas al uitverkocht !

lijnCabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 12,50

Kaarten aan de zaal, reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina of via deze LINK.
Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom , Emiel van der Logt, De Partizanen, Martijn Hillenius, Soundos, Omar Ahaddaf,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©