leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Benjamin van der Velden - Ik Ben

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 27 oktober 2018
lijn

Bacchusactivity Benjamin van der Velden, een jonge, talentvolle kleinkunstenaar/cabaretier, is dit jaar gestart met een landelijke theatertournee van ruim 40 shows. Zijn programma “IK BEN” is op zaterdag 27 oktober te zien in Cultureel Café Bacchus.

Benjamin studeerde afgelopen mei af aan het Conservatorium te Haarlem. In 2016 won hij de juryprijs tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, om vervolgens de persoonlijkheidsprijs binnen te slepen tijden het Groninger Studenten Cabaret Festival.

“Ik ben ex-vmbo-er, ex-glazenwasser, toetsenist, pianist, ADHD-er, pianodocent, ex-conservatoriumstudent, een gevoelige jongen, familielid, een prima buurman, cameraman, cabaretier en kunstenaar. Ik hoop een voorstelling te maken vol met muziek, humor en ontroering. Dichtbij de maatschappij, de wereld en mijzelf. Want dat ben je natuurlijk vooral: jezelf. Wij zijn en IK BEN!

Bekijk de website »

Reserveer uw kaarten

   Naam
   Telefoonnummer
   E-mail adres

1 + 1 =  (vul de optelsom in)

lijnKCA Cabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 13,00

Kaarten aan de zaal indien niet uitverkocht! Reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina!
Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Anne Neuteboom, Andries Tunru
, Pieter Verelst, Janneke de Bijl, Kees van Amstel, Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom ,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©