leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Nationale Gedichten Dag

Literatuur in Cultureel café Bacchus op donderdag 25 januari 2018
lijn

Bacchusactivity Gedichtendag is hét Poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Ieder jaar op de laatste donderdag van januari, staat de dichtkunst een dag lang in het zonnetje. De Gedichtendag 2018 vindt plaats op donderdag 25 januari in Cultureel Café Bacchus. Hoe aantrekkelijk zou het zijn om in de donkere dagen een gedicht te schrijven, je creatieve kant ten gehore te brengen op het intieme podium van Bacchus te Aalsmeer en het applaus in ontvangst te nemen?

De werkgroep Podiumkunsten en Literatuur nodigde iedereen uit om een gedicht te schrijven op het thema THEATER, met het motto 'Uitstromend in het pluche van de zaal'.

Je brengt zelf je gedicht voor het voetlicht of stuurt een vervanger. Mocht je er muziek bij willen gebruiken dan dient dat van tevoren kenbaar gemaakt te worden zodat we dat met de technicus kunnen kortsluiten.

Na de pauze laten we het thema los en kijken we uit naar een tweede performance. Zoek naar poëtische woorden die theatraal verbeelden wat je ondergaat in het donker van de zaal of in het licht van de spotlights.

lijnLiteratuur begint om 20:00 (zaal open om 19:30)
De toegangsprijs bedraagt: gratis


Meer van Literatuur:
donderdag 31 januari 2019 Nationale Gedichten Dag
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Nationale Gedichten Dag, KCA - Literatuur, Nationale Gedichtendag, Nationale gedichtendag, Literatuur in Bacchus, Bisschop Urbanus bezoekt Café Bacchus, Nationale Gedichtendag, Nationale Gedichten Dag, WERELDVERTELDAG 2012, Nationale Gedichtendag, Bacchus Literatuur Junior en Disco na!, Bacchus Literatuur Junior en Disco na!, Nationale Gedichtendag, Voorlees-disco, VERHALEN-VOORSTELLING , Nationale gedichtendag, Verhalen, Verkiezing Aalsmeerse dorpsdichter, Verhalenavond, Poëzie in Bacchus, Literatuur in Bacchus, Poezie in Bacchus, De favoriete passage, Poezie in Bacchus, Nationale Gedichtendag,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©