leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Rayen Panday - Fenomeen

Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 24 maart 2018
lijn

Bacchusactivity Een fenomeen beschrijft de wereld, zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat… Een ”FENOMEEN” kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of ‘n opvallend verschijnsel. Rayen vindt zichzelf geen fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar wel op fenomenale wijze!

Rayen Panday, geboren in Zaandam en oud rechtenstudent, won in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Festival. Sindsdien speelt hij op verschillende festivals/podia in theaters door het land.
Na zijn optreden in Zo Raymann werd hij tekstschrijver van Jörgen Raymann. Daarna schreef hij ook voor De Dino Show van Jandino Asporaat. Ook is hij te zien geweest in het TV programma's als “Mag Ik U Kussen” en “De Identiteit Van Nederland”.
Zijn tweede avondvullende programma “Vrijspraak” was in 2014 te zien in Cultureel Café Bacchus.
Nu is hij terug met de try-out van zijn voorstelling “Fenomeen”.

Op zondag 4 maart, om 21:55, wordt de voorstelling ”Niet Verder Vertellen” (2016-2017) van Rayen uitgezonden op NPO3!

Bekijk de website »

Reserveer uw kaarten

   Naam
   Telefoonnummer
   E-mail adres

1 + 1 =  (vul de optelsom in)

lijnCabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 12,00

Kaarten aan de zaal, reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina of via Ans de Kruijf (0297-342657 na 18.00 uur!) Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van Cabaret:
zaterdag 24 maart 2018 Rayen Panday
zaterdag 21 april 2018 Yvonne van den Eerenbeemt
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom , Emiel van der Logt, De Partizanen, Martijn Hillenius, Soundos, Omar Ahaddaf, Pepijn Schoneveld, Berry Lussenburg, Jasper van Kuijk , Arno van der Heijden, Begijn Le Bleu, Kirsten van Teijn, Nina de la Croix & Maarten Ebbers, Jennifer Evenhuis, Jeffrey Spalburg,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©