leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Kees van Amstel - De man die ik niet wilde worden!

Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 13 januari 2018
lijn

Bacchusactivity Kees is veranderd! Hij merkte dat hij, vanwege zijn cynische blik op de wereld, steeds vaker werd gemeden. Maar nu is hij chill en relaxed! Hij ziet de zonzijde en is “ZEN”!

In “De man die ik niet wilde worden” schetst Kees van Amstel een grappig en indringend portret van zijn leven als gezapige vijftiger. Hoewel hij maar wat graag een burgerlijk bestaan met vrouw en kinderen had gewild, eindigde hij als kinderloze single. Hij probeert wanhopig in de smaak te vallen bij de single vrouwen van boven de veertig, vult de leegte in zijn leven door op het strontvervelende, gehandicapte zoontje van kennissen te passen en beleeft per ongeluk een prachtige en angstaanjagende nacht in de Kalahariwoestijn in Botswana,
Van Amstel wordt geregisseerd door Hans Sibbel (Lebbis) en heeft ook wel wat van deze comedian weg. Net als Lebbis is Van Amstel een begenadigd verteller, die de rust durft te nemen om een verhaal op te bouwen en daarbij niet voortdurend op zoek gaat naar de grap. Op andere momenten is de grapdichtheid juist weer bijzonder hoog. Bij de Comedytrain ontwikkelde Kees van Amstel zich tot een sterke stand-upcomedian, die grap op grap kan stapelen en de lachers op zijn hand heeft.
Hij heeft een vet Amsterdams accent en kan lekker kwaad worden. Bijvoorbeeld wanneer hij over zijn belevenissen als leraar Engels op het MBO vertelt.

Bekijk de website »

voorstelling is helaas al uitverkocht !

lijnCabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 12,00

Kaarten aan de zaal, reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina of via Ans de Kruijf (0297-342657 na 18.00 uur!) Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van Cabaret:
zaterdag 24 maart 2018 Rayen Panday
zaterdag 21 april 2018 Yvonne van den Eerenbeemt
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom , Emiel van der Logt, De Partizanen, Martijn Hillenius, Soundos, Omar Ahaddaf, Pepijn Schoneveld, Berry Lussenburg, Jasper van Kuijk , Arno van der Heijden, Begijn Le Bleu, Kirsten van Teijn, Nina de la Croix & Maarten Ebbers, Jennifer Evenhuis, Jeffrey Spalburg,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©