leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Martijn Kardol - Bang!

Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 21 oktober 2017
lijn

Bacchusactivity Nadat Martijn Kardol de eerste 18 jaar van zijn leven had doorgebracht in zijn geboortedorp Barneveld, vertrok hij naar Londen. Daar werd Martijn fan van Arsenal, werkte hij in een jazzclub en kreeg jij zijn eerste echte spel- en zanglessen.

In 2009 studeerde hij een jaar op de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Daarna verhuisde Martijn naar Amsterdam waar hij sociologie en Zweeds heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.
Na de BNN University, de eigen opleiding van BNN, mocht hij daar blijven werken voor verschillende radioprogramma’s. Inmiddels is Martijn vaste producer van verschillende radioprogramma’s. Ook levert hij bijdrages aan het programma “Druktemakers” bij NPO/Radio 1. Tevens is Martijn iedere maandagochtend te horen bij “Domien in de ochtend” op 3FM met een blik op de sport van de week.
Als cabaretier beleefde Martijn een ware kickstart. Na de publieksprijs op het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival 2014, won hij alle prijzen op het Groninger Studenten Festival. En vervolgens ook nog de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival met zijn programma “Jongensboek”. Allemaal in één seizoen.
In februari 2017 is Martijn gestart met zijn eerste avondvullende theaterprogramma “Bang!”. Een voorstelling waarin hij zijn publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

Bekijk de website »

Reserveer uw kaarten

   Naam
   Telefoonnummer
   E-mail adres

8 + 7 =  (vul de optelsom in)

lijnCabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 12,00

Kaarten aan de zaal, reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina of via Ans de Kruijf (0297-342657 na 18.00 uur!) Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van Cabaret:
zaterdag 22 september 2018 Margriet Bolding
zaterdag 27 oktober 2018 Benjamin van de Velden
zaterdag 24 november 2018 Max van den Burg
zaterdag 05 januari 2019 Thomas Smith
zaterdag 02 februari 2019 Elke Vierveyzer
zaterdag 09 maart 2019 Thijs van de Meeberg
zaterdag 06 april 2019 Kiki Schippers
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom , Emiel van der Logt, De Partizanen, Martijn Hillenius, Soundos, Omar Ahaddaf, Pepijn Schoneveld, Berry Lussenburg, Jasper van Kuijk , Arno van der Heijden, Begijn Le Bleu, Kirsten van Teijn, Nina de la Croix & Maarten Ebbers,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©