leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Tristan met zangeres Evelyn Kallansee
2nd PHASE CD Tour

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op vrijdag 03 april 2015
lijn

Tristan met zangeres Evelyn Kalansee is een nieuwe Nederlands band (2014) met louter topmuzikanten uit de Jazz en pop scene. Het geluid van deze band kenmerkt zich door diep groovende funky sounds aan elkaar gezongen met de soul stem van Evelyn Kalansee. Steve Luthaker, de illustere Toto gitarist, heeft over de stijl van deze band gezegd “het beste van de jaren 70 gespeeld in 2014” of zoals ze het zelf beschrijven Feel good vintage Acid Jazz music with the energy, vibe and sound of 2014.

Op 29 maart presenteert de band zijn 2e CD 2nd PHASE in het Patronaat in Haarlem. In de hierop volgende tour wordt natuurlijk ook een bezoek aan Bacchus gebracht.
Evelyn Kalansee is ooit begonnen in de musical Les Miserables en heeft daarna in de musicals Evita en Joe gezongen. Ze heeft als achtergrond zangeres o.a. getourd met Marco Borsato en Jocelyn Brown.
Toetsenist Coen Molenaar is al jaren de vaste toetsenist van de Jan Akkerman band en heeft met talloze andere muzikanten gewerkt zoals Randy Brecker, Deborah Carter, Des’Ray en Do.
Bassist Frans Vollink en Drummer Sebastiaan Cornelissen vormen samen met toetsenist Coen molenaar de ruggengraat van de band. Dit drietal vormt ook het groove Jazz trio On Impuls en hebben menig Jazz artiest begeleid.
Gitarist Guy Nikkels heeft al met veel pop en jazz muzikanten samen gespeeld waarvan Michael Brecker de bekendste is. Percussionist Martin Gort heeft een naam als sessie muzikant en heeft met grote diversiteit aan muzikanten gespeeld, van Gloria Gaynor tot het Rosenberg Trio.

Voor iedereen die houdt van strakke licks en diepe grooves maar ook een danspasje niet versmaadt is dit een niet te missen avond.
Evelyn Kallansee: Vocals
Coen Molenaar: Keys & Rhodes
Frans Vollink: Bass
Guy Nikkels: Guitar
Sebastiaan Cornelissen: Drums
Martin Gort: Percussie

De Clip is van de nieuwe CD 2nd PHASE

Zaal open: 21.00 uur
Entree: € 10,-

Bekijk de website »

Reserveer uw kaarten

   Naam
   Telefoonnummer
   E-mail adres

6 + 2 =  (vul de optelsom in)

lijnBacchus da Musica begint om 19:00 (zaal open om 19:30)
De toegangsprijs bedraagt: zie boven!

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Optreden gaat helaas niet door, meer nieuws volgt., Little Boogie Boy Bluesband, Bacchus da Musica, Laat Maar, Frisbee
, (v/h) Akoestiese Avonden, (v/h) Akoestiese Avonden, Mister Boogie Woogie band!, The Men Unplugged, Another Roadside Attraction
, Hank $ Cash, Boxin' the Vox
, Diona Fox and her Ragdolls
, Billie's Wild Bounce, Brand Ares
, Arthur Ebeling & Peer Wassenaar, The Whatts, JaMiJa XL, Aodhan, John F Klaver Blues Band
, Nieuwjaarsborrel met Taek Blank & Frank, Bacchus da Musica, Laatste werkdag met Wil Straathof blues band, Zydeco La Louisiane, GIGS,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©