datum>CURDATE()-1 CC Bacchus


Bacchus zoekt: Programmamaker

Bacchus biedt muziek, cabaret, film, literatuur, en …………….

Op dit moment moment wordt dit geprogrammeerd, deels in samenwerking met KCA en deels door een heel klein groepje enthousiastelingen. Taakomschrijving: Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die ideeën hebben om het Culturele leven van Aalsmeer te verrijken voor alle leeftijden, maar vooral ook zin hebben dit met weinig of geen budget uit te voeren. Functie eisen: Creatief kunnen zijn binnen opgelegde beperkingen. Wat maakt de functie de moeite waard? Meedenken over het culturele leven in Aalsmeer! Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur Reageren kan via info@cafebacchus.nl

Bacchus zoekt: Marketing & Communicatie Medewerker

Heb jij een duidelijke interesse in communicatie of studeer jij aan een communicatie opleiding dan heb je hier de kans om je kennis, kunde en enthousiasme bot te vieren op deze mooie Club.

We hebben een facebook pagina, een website en een nieuwsbrief. Wekelijks moeten er stukken naar de lokale media en we hebben dringend behoefte aan een communicatieplan waarin uiteengezet wordt langs welke kanalen we de wereld gaan veroveren. Ervaring is niet noodzakelijk maar enthousiasme en drive wel! Doe je een opleiding op gebied van Marketing & Communicatie dan heb je hier een geweldige proeftuin. Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur. Reageren kan via info@cafebacchus.nl

Bacchus zoekt: Geluids-,licht- en filmtechnici

Altijd al interesse gehad in het versterken en uitlichten van bands en andere acts op een podium?

Dan is hier je kans! Bacchus beschikt over een uitgebreide geluidsinstallatie met 12 kanaals Soundcraft mengtafel en een 24 kanaals lichttafel. Onder begeleiding van de Bacchus mensen wordt je wegwijs gemaakt zodat je zo snel mogelijk in staat bent om zelfstandig de techniek op een avond te verzorgen. Werktijden: Zaterdagavond (soms ook vrijdagavond) Ervaring niet direct noodzakelijk, wel een tomeloos enthousiasme en affiniteit met techniek en theater. Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur.

Aanmelden Bacchus Nieuwsbrief

Cultureel Café Bacchus verzorgt een wekelijkse nieuwsbrief om u via uw mailbox op de hoogte te houden van de aktiviteiten

In deze nieuwsbrief worden altijd de activiteiten van de komende twee weken vermeld. Let op: óók de filmagenda wordt in deze nieuwsbrief met titel en omschrijving getoond!

>> KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN <<


Iedere week ontvangt u dan de nieuwsbrief van Café Bacchus. (U kunt zich eenvoudig weer afmelden via een link in onze nieuwsbrief.)

binnenkort in Cultureel Café Bacchus ...

vrijdag 25 januari 2019  //  Festival


De voorheen Akoestische Avonden
De befaamde, voorheen, akoestische-muziekavonden in Bacchus. Dit weekend passeren meer dan tien acts de revue. Een uitgebreid scala aan instrumenten, (akoestische) gitaren, percussie, tenorsaxofoons, piano, etc. zal dit weekend weer te beluisteren zijn.Zaal open 20:30 uur. Aanvang eerste act: 21:00 uur. Entree: 5,00 euro(inclusief 1 consumptie). Kom naar de Voorheen Akoestische Avonden en.....
.....je zal verrast worden door de volgende acts:

Vrijdag 25 januari:

- SABINE & MARIT -
Het duo Sabine & Marit speelt zowel pop als cabaretcovers. De focus ligt op de tweestemmige zang, met piano en gitaar als begeleiding. Marit Enthoven en Sabine van der Gragt hebben elkaar ontmoet bij de bandbrouwerij in Aalsmeer, waar (jonge) muzikanten met elkaar muziek kunnen maken. De meiden hopen hun publiek te kunnen raken met mooie liedjes, maar ook keihard mee te laten zingen met hits.

- OVER LEVEN - Cabaretesk trio. Liedjes met een boodschap en een knipoog.... Wietske Gercama - Zang; Harry Maarse - Zang; Lucien Greefkes - Piano.

- LYNN EN JOHN -
Lynn van de Polder - Zang - John van de Polder - Gitaar en Zang

- IK WEET NIET WIE JE BAND -
Joris van der Sande: Drums - Valerie van der Linden: Zang - Ron Schlesinger: Gitaar/Zang - Michael Echthuizen: Gitaar - Leon Kenens: Bas - Marit Enthoven: Toetsen

- CRAZY -
Jur Hoekman: Zang - John van de Polder: Gitaar en Zang - Nico Prent - Bas en Zang - Henk Jan van Leeuwen - Drums - Jacko Hansen Toetsen - Zang.

- SPASSAMOK -
Spassamok is een Noord-Hollandse coverband die een stevige en overtuigende mix van rock, grunge en een vleugje metal neerzet. De band bestaat sinds 2013 onder deze naam, en sinds 2015 in de huidige bezetting. De vijf heren van Spassamok hebben elk de nodige ervaring in eerdere bands. Naast een gedeelde passie voor bands als Foo Fighters, Pearl Jam en Metallica, is “spass” is de belangrijkste reden voor deze groep dertigers om wekelijks samen muziek te maken. In 2018 zijn ze van plan om met meer regelmaat op de planken te staan, dus ga ze zien! Vincent Kostons - Zang; Richard Verkerk - Gitaar/Zang; Bas van der Graaf - Gitaar/Zang; Joost Lechner - Bas; Steven Vaasen - Drums.


Bekijk ook het programma van Zaterdag 26 januari!
Festival begint om: 21:00  //  zaal open 20:30   //  Toegangsprijs: € 5,00Bacchus Aktiviteit
zaterdag 26 januari 2019  //  Festival


De voorheen Akoestische Avonden
De befaamde, voorheen, akoestische-muziekavonden in Bacchus. Dit weekend passeren meer dan tien acts de revue. Een uitgebreid scala aan instrumenten, (akoestische) gitaren, percussie, tenorsaxofoons, piano, etc. zal dit weekend weer te beluisteren zijn.Zaal open 20:30 uur. Aanvang eerste act: 21:00 uur. Entree: 5,00 euro(inclusief 1 consumptie).
Kom naar de Voorheen Akoestische Avonden en.....
.....je zal verrast worden door de volgende acts:

Zaterdag 26 januari:

- MR BOOGIE WOOGIE -
Eric Jan Overbeek - Piano en Zang- IK WEET NIET WIE JE BAND -
Joris van der Sande: Drums - Valerie van der Linden: Zang - Ron Schlesinger: Gitaar/Zang - Michael Echthuizen: Gitaar - Leon Kenens: Bas - Marit Enthoven: Toetsen- THE LITTEL HOBO'S - Dick Kuin - zang, gitaar; Leen Mulder - zang, viool, mandoline; Jan Erik Hoeve - zang, peddlesteal, 5snarige, banjo; Piet van Leeuwen - zang, bas; Tristan Huppe - percussie- MAJOR 7s - Sandra Zonneveld - Zang; Ingrid Zonneveld - Zang; Kees Broere - Gitaar; Bob Enthoven - Gitaar; Leon Kenens - Bas; Cees Spoelder - Drums; Joris Tielkes - Toetsen

- TEN BEERS AFTER - Deze graag geziene gasten staan weer te popelen om op de akoestische avonden het publiek weer eens flink te vermaken. Van een complete Muppet Show tot aan de ingewikkelde klanken van Blood Sweat & Tears. Vanuit steeds weer een ander perspectief wisten zij tijdens de akoestische avonden menigeen te verrassen met hun keuzes. Wat hebben de dames en heren van Ten Beers After na het "Simply Red" repertoire van vorig jaar in petto? Dat blijft een goed bewaard geheim tot op de laatste minuut voor aanvang…… Dorine Pronk - Zang; Anne Kee Berghoef - Zang, Sax; Nienke Voerman - Zang, Trompet; Jan Willem Bakker - Zang, Gitaar; Jacko Hansen - Zang, Toetsen; Job Tas - Bas; Cees Tas - Drums.


bekijk ook het programma van vrijdag 25 januari!
Festival begint om: 21:00  //  zaal open 20:30   //  Toegangsprijs: € 5,00Bacchus Aktiviteit
donderdag 31 januari 2019  //  Literatuur


Nationale Gedichten Dag

  //   - VRIJHEID
Buiten is het rond het vriespunt en binnen in Bacchus is er op 31 januari de warmte van gedichten. Het thema is VRIJHEID: door Poetry International gekozen.20 dichters hebben zich door dit thema laten inspireren. De avond wordt gepresenteerd door dorpsdichter Bram Landzaat. Van de themagedichten is een bundel gemaakt die voor slechts € 5,00 gekocht kan worden. De muzikale omlijsting is dit jaar in handen van fluitiste Judith Glasbeek met enkele leerlingen. Na de pauze kan er nogmaals een gedicht ten gehore gebracht worden los van het thema. Ook het publiek kan zich aanmelden voor een voordracht. Naast een trouwe groep dichters zijn er deze keer 3 debutanten te verwelkomen te weten Linda Polak, Lianda van der Schilden en Anna-Maria Giannattasio.
Literatuur begint om: 20:30  //  zaal open 20:00   //  Toegangsprijs: GratisBacchus Aktiviteit
zaterdag 2 februari 2019  //  Cabaret


Elke Vierveyzer

  //   - Zonder Genade
Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht.Elke Vierveijzer, finalist van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2015 en in 2014 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, spuugt terug. Ze debuteert met “Zonder Genade”, een programma waarin ze een ongekende combinatie toont van Nederlandse kleinkunst/cabaretteksten en muzikaliteit. Dat resulteert in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn.

Uit het juryrapport: “Haar liedjes bevatten prachtige, haast literaire teksten. Blauwdruk, waarin ze zingt over een beknellend gezinsleven en het zichzelf losweken van haar ouders, is waarschijnlijk het mooiste wat het Amsterdamse Kleinkunst Festival dit jaar te bieden had”.
Uit de recensie van Het Parool: ”Elke neemt in Zonder Genade alles onder de loep dat de wereld en het leven ons voorschotelt. Zonder terug te deinzen”.

Waar doet het zeer? En waarom? En als we allemaal wel eens huilen, waarom doen we dat dan alleen? Soms snoeihard, maar met de stem van een engel, legt ze de vinger op een ieders zere plek. Eerlijk, onbedaarlijk grappig en pijnlijk raak. Op plekken die vaak onaangeroerd blijven. Maar niet bij Elke.
De voorstelling “Zonder Genade” is te zien op zaterdag 2 februari in Bacchus.
neem ook eens een kijkje op de website »


Cabaret begint om: 21:00  //  zaal open 20:15   //  Toegangsprijs: € 12,50Bacchus Aktiviteit
home    programma    algemeen    activiteiten    contact    mailing
Ga naar de Bacchus FaceBook pagina