datum>CURDATE()-1 CC Bacchus


Bacchus zoekt: Programmamaker

Bacchus biedt muziek, cabaret, film, literatuur, en …………….

Op dit moment moment wordt dit geprogrammeerd, deels in samenwerking met KCA en deels door een heel klein groepje enthousiastelingen. Taakomschrijving: Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die ideeën hebben om het Culturele leven van Aalsmeer te verrijken voor alle leeftijden, maar vooral ook zin hebben dit met weinig of geen budget uit te voeren. Functie eisen: Creatief kunnen zijn binnen opgelegde beperkingen. Wat maakt de functie de moeite waard? Meedenken over het culturele leven in Aalsmeer! Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur Reageren kan via info@cafebacchus.nl

Bacchus zoekt: Marketing & Communicatie Medewerker

Heb jij een duidelijke interesse in communicatie of studeer jij aan een communicatie opleiding dan heb je hier de kans om je kennis, kunde en enthousiasme bot te vieren op deze mooie Club.

We hebben een facebook pagina, een website en een nieuwsbrief. Wekelijks moeten er stukken naar de lokale media en we hebben dringend behoefte aan een communicatieplan waarin uiteengezet wordt langs welke kanalen we de wereld gaan veroveren. Ervaring is niet noodzakelijk maar enthousiasme en drive wel! Doe je een opleiding op gebied van Marketing & Communicatie dan heb je hier een geweldige proeftuin. Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur. Reageren kan via info@cafebacchus.nl

Bacchus zoekt: Geluids-,licht- en filmtechnici

Altijd al interesse gehad in het versterken en uitlichten van bands en andere acts op een podium?

Dan is hier je kans! Bacchus beschikt over een uitgebreide geluidsinstallatie met 12 kanaals Soundcraft mengtafel en een 24 kanaals lichttafel. Onder begeleiding van de Bacchus mensen wordt je wegwijs gemaakt zodat je zo snel mogelijk in staat bent om zelfstandig de techniek op een avond te verzorgen. Werktijden: Zaterdagavond (soms ook vrijdagavond) Ervaring niet direct noodzakelijk, wel een tomeloos enthousiasme en affiniteit met techniek en theater. Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur.

Aanmelden Bacchus Nieuwsbrief

Cultureel Café Bacchus verzorgt een wekelijkse nieuwsbrief om u via uw mailbox op de hoogte te houden van de aktiviteiten

In deze nieuwsbrief worden altijd de activiteiten van de komende twee weken vermeld. Let op: óók de filmagenda wordt in deze nieuwsbrief met titel en omschrijving getoond!

>> KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN <<


Iedere week ontvangt u dan de nieuwsbrief van Café Bacchus. (U kunt zich eenvoudig weer afmelden via een link in onze nieuwsbrief.)

binnenkort in Cultureel Café Bacchus ...

zaterdag 23 maart 2019  //  Film


Film

  //  (titel is bekend, vraag om info!)
Voor informatie over deze film klik hier.De Stichting VIDEMA bewaakt de vertoningsrechten op videofilms en TV-programma's.
Al jaren betaalt Bacchus netjes voor een vergunning voor het vertonen van films, waarmee wij in de veronderstelling verkeerden alles goed geregeld te hebben. Bacchus is dan ook overtuigd van het belang hiervan.

Echter, deze vergunning staat het publiekelijk, dus voor iedereen toegankelijk, aankondigen van filmtitels niet toe. Hiervoor is een andere vergunning nodig, die aanzienlijk hogere kosten met zich mee brengt. Zodanig hoog, dat de filmvertoningen in Bacchus ernstig in gevaar dreigen te komen.
Totdat Bacchus ook deze problemen weer heeft overwonnen, kunt u hier klikken voor informatie over deze film. Doe dit niet te laat, anders krijgt u niet op tijd antwoord. En vergeet niet te vermelden om welke vertoningsdatum het gaat!

Beter nog: neem nu een abonnement op de Bacchus-nieuwsbrief! Omdat deze aan u persoonlijk is gericht, mag daarin wél alle film-informatie worden gegeven. Zo ontvangt u iedere week alle informatie omtrent alle Bacchus-activiteiten in uw mailbox en blijft u volledig op de hoogte van onze film-programmering.
Een andere mogelijkheid is om "vriend" van Bacchus te worden op FaceBook. Kijk dan onder “Evenementen” op de FaceBook-pagina van Bacchus en vindt alle info.

Excuses voor deze ietwat omslachtige methode, maar wij vertrouwen er op dat u begrip heeft voor de situatie.
Film begint om: 21:00  //  zaal open 20:30   //  Toegangsprijs: € 3,50Bacchus Aktiviteit
zaterdag 30 maart 2019  //  Bacchus da Musica


JaMiJa XL

  //  live muziek in Bacchus
JaMiJa XL is een Akoestische folk/rock band uit Hillegom. 5 ruige mannen spelen covers van rock en folk met Ierse invloeden zoals Wild Rover.JaMiJa is ontstaan na een geïmproviseerd akoestisch optreden van Jan Feeleus en Milan Couzijn,beiden bekend van coverband Que Pasa. Aangevuld met James Scott bekend van de deathmetal band Endor is er gewerkt aan het samenstellen van een uitgebreider repertoire. Begin 2016 werd er een ritmesectie aan de band toegevoegd in de vorm van bassist Erwin Schwebke en drummer Ed Vink.
Bacchus da Musica begint om: 21:00  //  zaal open 21:00   //  Toegangsprijs: Uw gift!Bacchus Aktiviteit
zaterdag 6 april 2019  //  Cabaret


Kiki Schippers

  //   - Waar?
Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel. Met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Ze kreeg in de “slimste Mens”” zelfs Maarten Van Rossum aan het lachen.Met de Publieks- én de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en lovende recensies voor haar debuut op zak, waagt ze zich nu aan haar 2e voorstelling: WAAR. Maar waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal of gewoon de Keiharde Waarheid? Na haar studie aan het UCK, toneelacademie, Vrije Universiteit Amsterdam en Banfield Teatro Ensemble 2011 studeerde Kiki af aan het Koningstheater voor cabaret te ’s Hertogenbosch. Als docent (musical, theater, cabaret en kleinkunst) was zij werkzaam bij verschillende muziek- theaterscholen in Brabant en Zuid Holland.

De pers schreef over haar vorige programma “Wie kijkt?”:
”intrigerend talent, verrassend en veelzijdig… Liedjes schrijven en zingen, dát kan je aan Schippers overlaten”, en “ontwapenende zoektocht naar vrijheid… Ze is niet bang en toont lef, moeiteloos springt ze van haar persoonlijke wereld naar het grote plaatje”.
In 2018 was zij te zien in het dagelijks programma vanaf Terschelling bij het Oerol festival van Cornald Maas, waar zij een muzikaal verslag deed van de gebeurtenissen op dit theaterfestival.
De voorstelling WAAR is te zien op 6 april in Cultureel Café Bacchus.
neem ook eens een kijkje op de website »


Cabaret begint om: 21:00  //  zaal open 20:15   //  Toegangsprijs: € 12,50Bacchus Aktiviteit
home    programma    algemeen    activiteiten    contact    mailing
Ga naar de Bacchus FaceBook pagina