datum>CURDATE()-1 CC Bacchus
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Emailnieuws van Cultureel Café Bacchus

Altijd op de hoogte van activiteiten in de komende twee weken. Ook de film titels!

> KLIK OM JE AAN TE MELDEN <

Je mail wordt alleen gebruikt voor Bacchus nieuws. Afmelden kan altijd in de nieuwsbrief.

Steun Bacchus

Rabo ClubSupport

Stem van 4 tot 25 oktober voor Bacchus op rabo-clubsupport.nl

Licht geluid en filmtechnici gezocht

Interesse in live muziek?

Hier is je kans! Word wegwijs in onze geluidsinstallatie met 16-kanaals Soundcraft mengtafel en 24-kanaals lichttafel. Je bent snel in staat zelfstandig de techniek van een optreden te verzorgen, op zaterdagavond (soms vrijdag). Ervaring niet noodzakelijk, wel enthousiasme voor techniek en theater. Voor de balans in het team heeft de leeftijd 20-40 jaar de voorkeur.

Bacchus blijft ook schoon

Dankzij een nieuwe stofzuiger van Hartelust, Oosteinderweg 279 in Aalsmeer.HM Coatings

Dankzij de verf van HM Coatings voelt ook Bacchus XL als thuis!binnenkort in Cultureel Café Bacchus ...

zaterdag 23 oktober 2021  //  Film


Bacchus Filmavond
Laat je verrassen, of vraag om de filmtitel.Let op! Omdat dit een lange film is beginnen we een half uur eerder! 19:30 uur ipv 20:00 uur. Zaal open 19:00 uur. Koop hier een ticket!
Om de kaartjes goedkoop te houden heeft Bacchus geen licentie om vooraf de filmtitel te publiceren. We kiezen onze films met zorg, dus je kunt altijd de gok wagen en je laten verrassen. Toch weten wat we draaien? Vraag tijdig de film info per mail en vermeld de vertoningsdatum. Beter nog: neem nu een abonnement op de Bacchus-nieuwsbrief! Omdat deze aan jou persoonlijk is gericht, mag Bacchus daarin wel alle film-informatie geven. Zo ontvang je iedere week alle Bacchus-activiteiten en weet je altijd welk film er draait.
Koop hier een ticket!
Film begint om: 20:00  //  zaal open 19:30   //  Toegangsprijs: € 5,00Bacchus Aktiviteit
zaterdag 30 oktober 2021  //  KCA Cabaret


Jennifer Evenhuis en Maureen Kamphuis

  //   - Comedy Healing
Zelfhulp-goeroes Maureen Kamphuis en Jennifer Evenhuis helpen je!Problemen zijn er al eeuwenlang, iedereen heeft ze en iedereen wil ze graag oplossen. En dat doen we natuurlijk met een … coach! Maar is tegenwoordig niet iedereen coach? Welke coach is goed? En waarom zijn problemen toch altijd zo zwaar en moet je ervan huilen? Dr. Moira, de oprichtster van het Comedy Healing Instituut, en haar pupil Kitty Koedijk presenteren hun eigen Comedy Healing methode, en gaan live aan de slag met jouw issues. Maar zijn Dr. Moira  en Kitty het wel met elkaar eens? Is het C.L.O.W.N. model goed genoeg? Ontdek de Comedy Healing methode en beslis zelf.  Neem gezellig je problemen mee naar je show en heal jezelf met behulp van je innerlijke clown. Stap de rest van je leven in met de versie 2.0 van jezelf!   De voorstelling begint om 20.30 en de zaal gaat op 20.00 open. Kaarten a 15.- euro zijn te bestellen via de website KCA - zie Ticketshop. Let op: Bij de voorstellingen van KCA in Cultureel Café Bacchus is tot nader orde het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht!
neem ook eens een kijkje op de website »


KCA Cabaret begint om: 20:30  //  zaal open 20:00   //  Toegangsprijs: € 15 in de KCA ticketshop.Bacchus Aktiviteit
zaterdag 6 november 2021  //  KCA Jazz


Bernard van Rossum Kwartet

  //  Trampoline
Bernard van Rossum saxen
Timothy Banchet piano
Jort Terwijn bas
Joan Terol drumsDe saxofonist Bernard van Rossem is een fenomeen. Hij is vooral bekend als leider van de ‘BvR Flamenco Big Band’, waarmee hij de Meerjazz International Big Band Competition won. Bernard van Rossum woont in Amsterdam. Hij groeide op in een multiculturele omgeving, is geboren en getogen in Spanje met een Engelse moeder en een Nederlandse vader. Na een rockende jeugd als drummer, ontdekte hij de saxofoon en daarmee de wereld van de jazz. In 2009 kwam hij naar het Amsterdams Conservatorium, waar hij les kreeg van Jasper Blom, Ferdinand Povel en Jurre Haanstra. In november 2013 kreeg hij daar zijn masterdiploma. Van zijn kwartet heeft de drummer Joan Terol een Catalaanse achtergrond, Timothy Banchet studeerde jazzpiano aan het conservatorium bij Bert van den Brink en bassist Jort Terwijn heeft gestudeerd aan de conservatoria van Arnhem, Barcelona (bachelor) en Amsterdam (master).
KCA Jazz begint om: 20:30  //  zaal open 20:00   //  Toegangsprijs: Zie KCA ticketshopBacchus Aktiviteit
home    programma    algemeen    activiteiten    contact    mailing
Ga naar de Bacchus FaceBook pagina