datum>CURDATE()-1 CC Bacchus
Bacchus zoekt: Marketing & Communicatie Medewerker

Heb jij een duidelijke interesse in communicatie of studeer jij aan een communicatie opleiding dan heb je hier de kans om je kennis, kunde en enthousiasme bot te vieren op deze mooie Club.

We hebben een facebook pagina, een website en een nieuwsbrief. Wekelijks moeten er stukken naar de lokale media en we hebben dringend behoefte aan een communicatieplan waarin uiteengezet wordt langs welke kanalen we de wereld gaan veroveren. Ervaring is niet noodzakelijk maar enthousiasme en drive wel! Doe je een opleiding op gebied van Marketing & Communicatie dan heb je hier een geweldige proeftuin. Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur. Reageren kan via info@cafebacchus.nl

Bacchus zoekt: Geluids-,licht- en filmtechnici

Altijd al interesse gehad in het versterken en uitlichten van bands en andere acts op een podium?

Dan is hier je kans! Bacchus beschikt over een uitgebreide geluidsinstallatie met 12 kanaals Soundcraft mengtafel en een 24 kanaals lichttafel. Onder begeleiding van de Bacchus mensen wordt je wegwijs gemaakt zodat je zo snel mogelijk in staat bent om zelfstandig de techniek op een avond te verzorgen. Werktijden: Zaterdagavond (soms ook vrijdagavond) Ervaring niet direct noodzakelijk, wel een tomeloos enthousiasme en affiniteit met techniek en theater. Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur.

Aanmelden Bacchus Nieuwsbrief

Cultureel Café Bacchus verzorgt een wekelijkse nieuwsbrief om u via uw mailbox op de hoogte te houden van de aktiviteiten

In deze nieuwsbrief worden altijd de activiteiten van de komende twee weken vermeld. Let op: óók de filmagenda wordt in deze nieuwsbrief met titel en omschrijving getoond!

>> KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN <<


Iedere week ontvangt u dan de nieuwsbrief van Café Bacchus. (U kunt zich eenvoudig weer afmelden via een link in onze nieuwsbrief.)

binnenkort in Cultureel Café Bacchus ...

zaterdag 22 februari 2020  //  KCA Jazz


Karin Bloemen + Marnix Busstra Old School Band

  //  [UITVERKOCHT]
Wij zijn trots dat deze super combi in Bacchus komt spelen.
Voor een dergelijk concert kunnen we niet meer uit met "uw Gift".
Kaarten zijn te verkrijgen tijdens de KCA Jazz concerten in Bacchus.


KCA Jazz begint om: 21:00  //  zaal open 21:00   //  Toegangsprijs: uw giftBacchus Aktiviteit
zaterdag 29 februari 2020  //  KCA Cabaret


Anne Neuteboom

  //  - Hit Me Baby One More Time (Try Out!)
Neutje laat zich niet uit het veld slaan. Culturele kaalslag, gezeur over teveel bloot op haar Instagram pagina, antikraakwoningen waar je met een “Kurt Cobain kater” de gang op moet om naast de theekransjes van je huisgenoten op een bouwtoilet te poepen. “Kom maar! Hit me! One more time! Come on baby! Hit me met die goedkope kutauto”s die altijd ’s nachts onderweg van een optreden kapot gaan. Hit mee met dat liefdesverdriet, hit me.. met het leven: “hit me baby one more time”.Anne Neuteboom studeerde af aan de Koningstheateracademie in 2013 en won de jury- én cameretten in 2015. Ze ging succesvol in première met haar programma Weg, waarmee zij ook in 2016 te zien was in cultureel café Bacchus. Zij oogstte lovende recensies met haar programma :kijk haar gaan” en speelde en passant ook nog even Lowlands plat. In de theaterkrant werd zij omschreven als “een verrassende, onvermoeibare vakvrouw” en het NRC schreef “Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties… overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend”. In 2019 werd zij genomineerd voor de “Neerlands Hoop prijs”, ze moest Peter Pannekoek voor zich laten gaan maar met een eervolle 2e plaats mag zij zeker tevreden zijn.
neem ook eens een kijkje op de website »


KCA Cabaret begint om: 21:00  //  zaal open 20:15   //  Toegangsprijs: € 13,00Bacchus Aktiviteit
home    programma    algemeen    activiteiten    contact    mailing
Ga naar de Bacchus FaceBook pagina