datum>CURDATE()-1 CC Bacchus
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Emailnieuws van Cultureel Café Bacchus

Altijd op de hoogte van activiteiten in de komende twee weken. Ook de film titels!

> KLIK OM JE AAN TE MELDEN <

Je mail wordt alleen gebruikt voor Bacchus nieuws. Afmelden kan altijd in de nieuwsbrief.

Cabaret in de startblokken

De ene cabaretvoorstelling sneuvelt na de andere.

We wachten ongeduldig af totdat het veilig is om weer naar het theater te gaan. Wij én de cabaretiers staan in de startblokken voor cabaret van KCA!

Licht geluid en filmtechnici gezocht

Interesse in live muziek?

Hier is je kans! Word wegwijs in onze geluidsinstallatie met 12-kanaals Soundcraft mengtafel en 24-kanaals lichttafel. Je bent snel in staat zelfstandig de techniek van een optreden te verzorgen, op zaterdagavond (soms vrijdag). Ervaring niet noodzakelijk, wel enthousiasme voor techniek en theater. Voor de balans in het team heeft de leeftijd 20-40 jaar de voorkeur.

Bacchus blijft ook schoon

Dankzij een nieuwe stofzuiger van Hartelust, Oosteinderweg 279 in Aalsmeer.HM Coatings

Dankzij de verf van HM Coatings voelt ook Bacchus XL als thuis!binnenkort in Cultureel Café Bacchus ...

zaterdag 19 juni 2021  //  Bacchus da Musica


UITVERKOCHT
Yorgos Valiris, Juan Peñas + Romina Toroz

  //  Flamenco
Yorgos Valiris guitar
Juan Peñas zang
Romina Toroz dans
Vlammend Flamenco concert. Yorgos komt met zanger Juan Peñas en danseres Romina Toroz naar Bacchus.
Never Change a Winning Team.Koop hier een ticket!
Yorgos Valiris Geboren in Athene (Griekenland) in 1958, begon Yorgos op 15 jarige leeftijd Griekse muziek te leren spelen. Van 1982 tot 1985 volgde hij in Sevilla zijn opleiding flamenco van oa: Pedro Bacan, Mario Escudero Rafael Riqueni Carlos Heredia. Van 1987 tot nu woont Yorgos in Nederland, waar hij een bekende gitarist is in de flamenco wereld. Hij heeft een uitgebreide ervaring met het begeleiden van zang en dans, en heeft, afgezien van de Nederlandse podia, gespeeld in concertzalen in Engeland. Spanje, Verenigde Staten, Griekenland, Frankrijk. Hij vormde een groot flamenco duo met de flamenco zangeres Curra Suarez, wat resulteerde in de productie van de CD Algo Sencillo met zeer lovende kritieken. Juan Peñas Geboren in 1972 in Spanje, maar al op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd. Zijn Spaanse bloed verloochent zich echter niet. Al op zeer jonge leeftijd begint hij flamenco te zingen, en volgt daarin de voetstappen van zijn opa, een goede vriend van de beroemde flamencozanger Pepe Marchena. Zijn favoriete stijlen waren toen al sevillanas en fandangos. Zijn passie voor flamenco werd verder aangewakkerd tijdens zijn bezoeken aan zijn familie in Andalucia, het hart van flamenco, waar zijn vader en moeder vandaan komen. In 1992 besloot hij zich volledig op het uitoefenen van flamenco te storten. Romina Toroz Romina is ‘muy flamenca’. Ze danst in de pure flamencostijl, pittig en vol passie. Ze treedt met verschillende gezelschappen op in binnen- en buitenland. Haar temperamentvolle lessen zijn zeer gedisciplineerd met veel individuele aandacht. Houding, techniek, gevoel voor compás en expressie staan centraal in haar lessen, die altijd begeleid worden door live gitaarmuziek. Jarenlang heeft Romina workshops en privélessen gevolgd in Sevilla, Madrid en Parijs. Haar belangrijkste leraren zijn Juana Amaya en maestro El Farruquito. Toegangsprijs: € 15,- Koop hier een ticket!
Bacchus da Musica begint om: 19:30  //  zaal open 19:00   //  Toegangsprijs: Zie bovenBacchus Aktiviteit
zaterdag 26 juni 2021  //  Bacchus da Musica


Bacchus da Musica

  //  Hobo String Band
De Hobo String Band beleefde een stormachtige periode van zo’n 10 jaar, waarin zowel radio als tv-optredens, grote festivals, Paradiso en het Amsterdamse Concertgebouw werden bespeeld. Er werden een aantal platen gemaakt waarvan de LP ‘Dedicated to Fidel’ de meest bekende is, al was het alleen al door de karakteristieke kop van de Deense Dog Fidel op de voorzijde van de hoes. De hond lag overigens altijd bij optredens pontificaal voor op het podium op een matras. ÉÉN VAN DE BEKENDSTE COUNTRYBANDS VAN NEDERLANDKoop hier een ticket!
De Hobo String Band, een van de leidende countrybands in Nederland in de jaren 60/70, is terug. Het geluid dat zich tegenwoordig het best laat omschrijven als Americana, is nog steeds toegankelijk, dynamisch en supergezellig! De band bestaat uit: Dick Kuin – zang, gitaar, banjo Sander de Vries – gitaar Piet van Leeuwen – bas, zang Jan Erik Hoeve – pedal steelgitaar, banjo en zang Tristan Hupe – drums Met als regelmatige speciale gast: Leen Mulder – fiddle, mandoline en zang Leen en Dick zijn de grondleggers van de Hobo String Band. Piet heeft in verschillende bands, waaronder de begeleidingsband van Circus Custers, een kist vol ervaring opgedaan. Jan Erik is gepokt en gemazeld geraakt via onder andere Ad Vanderveen’s Personnel. Tristan is conservatorium afgestudeerd pianist, maar hier een duivels goede drummer. Toegangsprijs € 8,- Koop hier een ticket!
neem ook eens een kijkje op de website »


Bacchus da Musica begint om: 19:30  //  zaal open 19:00   //  Toegangsprijs: Zie bovenBacchus Aktiviteit
home    programma    algemeen    activiteiten    contact    mailing
Ga naar de Bacchus FaceBook pagina