datum>CURDATE()-1 CC Bacchus
Bacchus zoekt: Marketing & Communicatie Medewerker

Heb jij een duidelijke interesse in communicatie of studeer jij aan een communicatie opleiding dan heb je hier de kans om je kennis, kunde en enthousiasme bot te vieren op deze mooie Club.

We hebben een facebook pagina, een website en een nieuwsbrief. Wekelijks moeten er stukken naar de lokale media en we hebben dringend behoefte aan een communicatieplan waarin uiteengezet wordt langs welke kanalen we de wereld gaan veroveren. Ervaring is niet noodzakelijk maar enthousiasme en drive wel! Doe je een opleiding op gebied van Marketing & Communicatie dan heb je hier een geweldige proeftuin. Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur. Reageren kan via info@cafebacchus.nl

Bacchus zoekt: Geluids-,licht- en filmtechnici

Altijd al interesse gehad in het versterken en uitlichten van bands en andere acts op een podium?

Dan is hier je kans! Bacchus beschikt over een uitgebreide geluidsinstallatie met 12 kanaals Soundcraft mengtafel en een 24 kanaals lichttafel. Onder begeleiding van de Bacchus mensen wordt je wegwijs gemaakt zodat je zo snel mogelijk in staat bent om zelfstandig de techniek op een avond te verzorgen. Werktijden: Zaterdagavond (soms ook vrijdagavond) Ervaring niet direct noodzakelijk, wel een tomeloos enthousiasme en affiniteit met techniek en theater. Voor de balans in het team hebben geïnteresseerden in de leeftijd 20 tot 40 jaar de voorkeur.

Aanmelden Bacchus Nieuwsbrief

Cultureel Café Bacchus verzorgt een wekelijkse nieuwsbrief om u via uw mailbox op de hoogte te houden van de aktiviteiten

In deze nieuwsbrief worden altijd de activiteiten van de komende twee weken vermeld. Let op: óók de filmagenda wordt in deze nieuwsbrief met titel en omschrijving getoond!

>> KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN <<


Iedere week ontvangt u dan de nieuwsbrief van Café Bacchus. (U kunt zich eenvoudig weer afmelden via een link in onze nieuwsbrief.)

binnenkort in Cultureel Café Bacchus ...

zondag 22 september 2019  //  Expositie


Kunstroute 2019

  //  Louis staps 1933 – 2009
Was in Nederland ingeschreven als architect waar hij in Amsterdam tot zijn verhuizing naar Belgie in 1992 een Architectenbureau had. In Belgie was hij lid van de Koninklijke Kunstkring Heikracht en het Aquarel instituut Belgie. Was in Nederland ingeschreven als architect waar hij in Amsterdam tot zijn verhuizing naar Belgie in 1992 een Architectenbureau had. In Belgie was hij lid van de Koninklijke Kunstkring Heikracht en het Aquarel instituut Belgie.Zijn opleidingen hadden uiteraard een sterk bouwkundig karakter: HTS Bouwkunde (1954) en Academie van Bouwkunst (1973) beiden te Amsterdam. In de tweede helft van de jaren 50 volgde hij gedurende 4 jaar teken- en schilderlessen bij Ger Heesen en Riek van der Lichte. Daarnaast studeerde hij aan de opleiding Tekenleraren van de Rietveld Academie (1964)
Als beeldend kunstenaar actief tussen 1955 en 1965 en van 1985 tot zijn overlijden in 2009. Zijn Belgische periode van 1992 tot december 2009 was een zeer geïnspireerde en productieve periode waarin zijn stijl zich verder ontwikkelde. Tentoonstellingen werden in de periode 1955 - 1962 gehouden in Amsterdam, Edam, Winterswijk en Emmeloord. In 1998 en 2010 (Postuum) in Mol-Rauw, 2004 Lommel, 2006 Beringen, 2007 Medisch Diagnosecentrum Lommel, 2008 IJhorst allen Solo Tentoonstellingen en in 2005 en 2009 een groepsexpositie met de Koninklijke Kunstkring Heikracht in Neerpelt.
Expositie begint om: 12:00  //  Toegangsprijs: gratisBacchus Aktiviteit
zondag 22 september 2019  //  Afsluiting KCA Kunstroute


Robbert Tuinhof & Friends

  //  Kunst & Swing
Jaarlijkse afsluiting van de Kunstroute met een spetterend optreden van saxofonist Robbert Tuinhof en zijn gelegheids formatie.Dit jaar heeft Robbert zangers Joke Hopman gevraagd de vocalen voor haar rekening te nemen.Het repertoire zal bestaan uit een mengeling van Jazz en pop standards. Robbert en Joke worden geflankeerd door Aalsmeerder Wicher de Boer op bas en gitarist Erwin Beijersbergen die zijn inspiratie heeft van Jim Hall tot Jimi Hendrix en alles wat er tussen zit.
Afsluiting KCA Kunstroute begint om: 17:00  //  zaal open 12:00   //  Toegangsprijs: GratisBacchus Aktiviteit
zaterdag 5 oktober 2019  //  Bacchus da Musica


Hank $ Cash

  //  Tribute to Hank Williams & Johnny Cash
In de muziek van Hank Williams en Johnny Cash hebben de Haagse zangers Remco Prins en Arie Spaans elkaar gevonden. Samen met contrabassist Jan de Boer vormen zij Trio Hank & Cash en spelen en zingen ze hun favoriete songs van hun helden uit de jaren 50.Remco Prins was frontman van de legendarische Birma Shave en Trio Escobar . Arie Spaans had diverse hits met zijn bands The Suburbs , Naked en Ragmob en heeft o.a Rollercoaster voor Direct geschreven . Jan den Boer is al jaren bassist bij The Little Boogie Boy Band en is dus geen onbekende in Aalsmeer . Remco Prins - bariton guitar - vocals Arie Spaans - acoustisch guitar - vocals Jan den Boer - Double Bass
Bacchus da Musica begint om: 21:00  //  zaal open 21:00   //  Toegangsprijs: Uw gift!Bacchus Aktiviteit
home    programma    algemeen    activiteiten    contact    mailing
Ga naar de Bacchus FaceBook pagina